Физиотерапеутски техничар

У мају 2007. године Школа је добила верификацију Министарства просвете у делатности здравство и социјална заштита – образовни профил физиотерапеутски техничар.
Поред изучавања различитих општеобразовних и стручних пред­мета које воде лекари са вишегодишњим искуством, ученици се оспособљавају за стручно спровођење ме­дицинско-техничких процедура из области рехабилитације, меди­цинске масаже и физикалне терапије. Практична настава се одвија у просторијама школе, у опремљеном салону за масажу, као и у Заводу за здравствену заштиту радника МУП-а у Дурмиторској улици бр. 9. У школи као ванредни предавач  ради један од наших најпознатијих физиотерапеута Пеђа Филиповић. У току године организујемо радионице и летње кампове где се ученици сусрећу са новим достигнућима из ове области и друже размењујући искуства.

На крају школовања ученици полажу матурски испит. Физиотерапеутски техничари после средње школе могу да наставе школовање на свим факултетима друштвеног смера као и на сродним високим струковним школама.

Нови наставни план

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Стари наставни план

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab